Förköpsbiljett - Stötta GAIS

Lägg en Förköpsbiljett i påskägget

Funderar du på vad du ska lägga i årets påskägg? I så fall har vi ett förslag – ge bort Förköpsbiljetter till nära och kära! 

Du har väl inte missat möjligheten att redan nu köpa biljetter till GAIS kommande matcher i Superettan? För ett par veckor sedan lanserade vi den så kallade Förköpsbiljetten och sedan dess har drygt 250 gaisare bokat in sig på någon av matcherna under säsongen. Vi hoppas att vi under påsken kan nå ut till ytterligare ett antal supportrar och tänker att en biljett till en GAIS-match kan vara ett fint tillskott i påskäggen.

Tack för att du stöttar klubben och köper Förköpsbiljetter till dig själv, din partner, en granne, kollega eller vän. Förköpsbiljetterna hittar du här >

Mer information om Förköpsbiljetterna

Du köper och betalar Förköpsbiljetten nu och kan sedan lösa in den till en matchbiljett när det är dags att gå till Gamla Ullevi. Förköpsbiljetten gäller på alla GAIS hemmamatcher utom derbyt mot ÖIS och för alla platser på arenan utom så kallade lounge-platser. Den kan dock användas som delbetalning även till derby- eller loungebiljetter.

För att köpa biljett behöver du ha ett konto på biljettportalen. Kontot skapar du i samband med köp. Har du redan köpt årskort 2020 och ändå vill köpa förköpsbiljetter gäller följande:

  • Har du köpt årskort och aktiverat ditt konto på biljettportalen? Logga då in med samma användarnamn och lösenord som då.
  • Har du köpt årskort och angett din epostadress men inte aktiverat ditt konto på biljettportalen ännu? Gör så här:
    1. Tryck på ”Logga in”. I mobil version finns ”Logga in” under meny-knappen.
    2. Tryck på knappen ”Glömt lösenord”
    3. Ange samma epost-adress som när du köpte årskort
    4. Öppna eposten som kommer till dig, och följ länken till att skapa ett nytt lösenord.

Och glöm inte att det finns ytterligare sätt att visa ditt stöd:
Bli medlem i GAIS >
Köp årskort 2020 >
Köp något fint i webbshopen >