GAIS trupp inför matchen mot Vasalunds IF

Under söndagseftermiddagen spelar GAIS sexpoängsmatch borta mot Vasalunds IF. Det blir en ändring i Grönsvarts matchtrupp jämfört med mötet med Jönköping Södra IF. Anfallaren Simon Alexandersson är tillbaka efter sin skada och kommer in i truppen vilket innebär att Aiden Harvey står över.

Du hittar hela truppen här nedan.

Inför matchen

Detaljerna

Vad: Vasalunds IF – GAIS.
När: Söndag 29/8, kl 15.00.
Var: Skytteholms IP.
Domare: Robert Daradic.
Avstängda: Inga spelare avstängda.

Följ matchen
Det finns fortfarande biljetter till bortaläktaren och har du möjlighet att stötta Grönsvart på plats så löser du biljett via denna länk.

Som vanligt kan också du följa matchen via Discovery+ förutsatt att du har abonnemanget Total. Teckna ditt avtal via denna länk så får GAIS ett bidrag från Discovery+.

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh, Tomas Vainio och Jörgen Ericson, tagit ut följande trupp till matchen:

1. Mathias Karlsson
2. Daniel Hultqvist
3. Filip Örnblom
5. Niklas Andersen
6. August Wängberg
7. Nikola Ladan
8. Viktor Alexandersson
10. Adam Egnell
11. Julius Lindberg
12. Richard Yarsuvat
16. Johan Andersson
18. Boris Lumbana
20. Daniel Sterner
21. Simon Alexandersson
24. Emin Grozdanic
25. Jonas Lindberg
26. Malkolm Moenza
33. Oscar Ekman

Vilka spelare är inte tillgängliga?
Följande spelare i A-truppen är inte tillgängliga i denna match:

Michael Kargbo har slängt kryckorna efter sin operation och beräknas vara tillbaka i träning om fyra veckor. Joackim Åberg har åkt på en knäskada men bör vara tillbaka om fyra-fem veckor. Även Harun Ibrahim har en knäskada men förväntas vara borta lite längre, kanske sex-sju veckor till. Adnan Maric står över matchen med hänvisning till en höftskada och det är troligt att han kommer att genomgå en operation som gör att han är borta resten av höstsäsongen.