GAIS trupp inför matchen mot IK Brage

Under lördagseftermiddagen startar GAIS höstsäsongen av Superettan 2021 och det är IK Brage som kommer på besök till Gamla Ullevi. Avspark kl. 15.00 och vi hoppas att få se många gaisare på plats – köp din biljett via denna länk.

Notabelt i GAIS matchtrupp är att båda nyförvärven Jonas Lindberg och Simon Alexandersson är med i truppen. Men tyvärr saknas MIchael Kargbo på grund av en knäskada och Aiham Ousou på grund av sjukdom.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – IK Brage
När: Lördag 17/7 kl 15.00.
Var: Gamla Ullevi
Domare: Fredrik Oppong
Avstängda: Pontus Hindrikes.

Följ matchen
Matchen kan följas på plats. Årskortsinnehavare har haft förtur gällande biljettköp men samtliga som vill gå på matchen har nu möjlighet att köpa biljetter via denna länk.

Som vanligt kan också du följa matchen via Discovery+ förutsatt att du har abonnemanget Total. Teckna ditt avtal via denna länk så får GAIS ett bidrag från Discovery+.

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh och Tomas Vainio, tagit ut följande trupp till matchen:

1. Mathias Karlsson
2. Daniel Hultqvist
4. Joakim Åberg
5. NIclas Andersen
6. August Wängberg
7. Nikola Ladan
9. Adnan Maric
10. Adam Egnell
11. Julius Lindberg
16. Johan Andersson
17. Nuha Jatta
18. Boris Lumbana
20. Daniel Sterner
21. Simon Alexandersson
24. Emin Grozdanic
25. Jonas Lindberg
26. Malkolm Moenza
32. Harun Ibrahim
33. Oscar Ekman

Vilka spelare är inte tillgängliga?
Följande spelare i A-truppen är inte tillgängliga i denna match:

Richard Yarsuvat, Viktor Alexandersson, Aiden Harvey och Donat Zejnullahu kör rehab för att komma tillbaka efter sina respektive skador. Aiden och Viggo bör vara återställda inom kort medan det kan ta lite längre för Donat och Ricky. Michael Kargbo har skadat en sena i ett knä och bör vara tillbaka efter operation om sex veckor. Aiham Ousou har varit sjuk tidigare i veckan och är inte tillgänglig denna match.