Rösta fram matchens lirare

Du är väl med och röstar fram Matchens lirare?

I samarbete med Superettans presenting partner OBOS kan du som supporter rösta fram “Matchens lirare” efter varje GAIS-match. När du röstar så är du även med och tävlar om priser till både dig och föreningen.

Omröstningen öppnar 60 minuter efter matchstart och idag 2/8 kan du rösta fram till kl 20.30. Länk till omröstningen, samt information om sluttid, hittar du i samband med matchens avslut på Twitter och Facebook, samt via bannern i vår app GAIS Live (ladda ner för iPhone och Android) .

Utlottning varje omgång

Superettans presenting partner OBOS lottar ut 16 signerade bollar varje omgång i Superettan. En boll per klubb lottas ut bland de supportrar till respektive klubb som lagt en röst på en spelare som spelat i matchen.

Utlottning bland engagerade supportrar

20 priser lottas ut bland engagerade supportrar. För att kvalificera dig för utlottningen behöver du som supporter ha röstat i minst 15 av 30 omgångar.

Som supporter kan du vinna följande i utlottningen:

1:a pris – 5 000:- i presentkort/värdebevis från din klubb
2:a-5:e pris – 3 000:- i presentkort/värdebevis från din klubb
6:e-20:e pris – 2 000:- i presentkort/värdebevis från din klubb

Genom att delta i röstningen accepterar du som deltagare tävlingens villkor, regler och klubbens utlottning som slutgiltig och definitiv. Vinnarna i varje omgång kontaktas efter avslutad kampanj. Klubben förbehåller sig rätten att stänga av deltagare som bryter mot regler eller försöker manipulera resultatet i omröstningen.