Åk tåg med Gårdakvarnen till Trelleborg

Det är bara tre veckor kvar till seriepremiären mot Trelleborgs FF på Vångavallen lördagen 30/3 och det är hög tid att börja fundera på hur du ska ta dig till matchen – och hem igen.

Gårdakvarnen släppte för ett par veckor sedan biljetterna till sin tågresa till sydkusten och biljetterna sålde slut på kort tid. Men eftersom det var många gaisare som hörde av sig och frågade om biljetter även efter tåget blivit fullsatt skakade supporterklubben fram möjligheten att koppla på ytterligare ett tågset. Men för att det ska bli verklighet med dubbla tågset till Trelleborg så behövs det ett stort gäng gaisare som åker med – och just nu saknas det 80 personer.

Så om du är intresserad av att åka med till Trelleborg – i dubbla tågset och med ett stort gäng gaisare – så anmäl dig på webben redan idag.

Beskedet från Gårdakvarnen är enkelt – kommer det in 80 anmälningar till senast tisdag så bokar man även det andra tågsetet. Så följ denna länk och registrera ditt intresse för att åka med och gör det redan idag.