Så startar GAIS i dagens match mot Varbergs BoIS

Välkommen till GAIS första match för säsongen 2020. Vi ses på Bravida Arena för avspark kl. 17.00.

Idag spelar GAIS årets första träningsmatch när vi tar emot numera Allsvenska laget Varbergs BoIS. Atleterna kommer till spel med en yngre trupp än brukligt eftersom en rad seniorer står över och lämnar plats för sex spelare från Akademin.

Läget i truppen är att Haris Cirak och AIden Harvey är långtidsskadade och Netinho står över efter en känning i en fot. Emil Wahlström, Niclas Andersén och Nikola Ladan är på väg tillbaka efter skada och står över dagens match och Richard Yarsuvat saknas i truppen efter att bara gjort två träningar med laget.

GAIS kommer att starta matchen med följande startelva:

1. Mathias Karlsson

6. Carl Elfgren Nyström
18. Boris Lumbana
3. August Wängberg

13. Fredrik Martinsson
14. Jesper Brandt
20. Predrag Randjelovic
25. Anton Snibb

8. Joackim Åberg
9. Paulo Marcelo
11. Julius Lindberg

Följande spelare startar som ersättare:

2. Kenan Karaduz (U)
7. Donat Zejnullahu (U)
12. Youssef Fayad (U)
16. Adam Wästlund
17. Nuha Jatta
19. Julius Johansson
21. Sebastian Bertolozzi (U)
24. Joakim Bruhns (U)
30. Erik Wästgärds (U)

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Varbergs BoIS.
När: Lördag 25/1 kl. 17.00.
Var: Bravida Arena.

Matchinformation
Arenan öppnar kl. 16.00 och samtliga åskådare går in via entré DEF, det finns även rullstolsplatser på denna långsida. Det är fri placering på långsidan, men central placering för klacken, vill du sitta ner så väljer du med fördel sektion D eller F.

Entrén kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom/pensionär/student. Barn under 13 år går in gratis. Du betalar entrén i spärren med Swish eller kontanter. Årskortsinnehavare har fri entré till matchen. Då vi tyvärr inte har kunnat printa årskorten ännu, ber vi dig istället säga till i entrén att du har beställt.

GAIS Tifo sköter kioskförsäljningen och du kan betala med Swish eller kontanter. Makrillarna är på plats och säljer även GAIS souvenirer.