Nu blir stödbiljetterna mer intressanta för dig som supporter

Inför tisdagens match mot Östers IF gör vi stödbiljetterna lite mer intressanta för dig som supporter. Ta chansen och vinn ett av våra unika priser!

Under säsongen 2020 var våra stödbiljetter ett otroligt värdefullt tillskott till vår verksamhet. Varje match valde mellan 250 och 2200 personer att stötta våra matcher trots att man inte fick vara på plats. Det är fantastiska siffror och ditt stöd var en viktig del i att klubben under 2020 trots stängda läktare kunde göra ett bra ekonomiskt resultat.

Även om vi nu släpper in åtta åskådare per hemmamatch så kommer vi också att fortsätta med stödbiljetterna. Men för att göra dessa lite mer intressanta för dig som supporter kommer vi att lotta ut ett gaisigt pris vid de kommande hemmamatcherna.

Inför varje match kommer vi att presentera tre priser som vinnaren får välja mellan och i morgon kan du läsa mer om vad som står på spel vid tisdagens drabbning. Men vi kan redan nu utlova att det kommer att finnas något för alla gaisare – och att priserna får sägas vara helt unika för vår förening.

Reglerna inför utlottningen är enkla. En Stödbiljett kostar 100 kr och innebär att du har en lott i dragningen. Köper du två biljetter så har du två lotter och så vidare. Om du köper Stödbiljett Familj för 300 kr har du med samma logik tre lotter. Alla stödbiljetter som har köpts via vår biljettportal eller via Swish 123 018 6734 senast tisdag 4/5 kl. 23.59 är med i dragningen av en vinnare.

Vinnaren kommer att kontaktas under dagarna efter matchen för att få välja sitt pris. Lycka till i lottdragningen – och tack för att du stöttar GAIS.

Tack för att du löser stödbiljett till våra hemmamatcher och tack för att du stöttar GAIS i dessa tuffa tider.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Östers IF.
När: Tisdag 4/5 kl. 18.30.
Var: Ullevi.
Domare: Ej officiellt ännu.
Avstängda spelare: Nej.
Förväntad publiksiffra: 8.

Följ matchen
Som vanligt kan du följa matchen via Discovery+ förutsatt att du har abonnemanget Total. Teckna ditt avtal via denna länk så får GAIS ett bidrag från Discovery+.

Köp stödbiljett
Ta chansen att lösa stödbiljett till matchen för att ha chans att vinna ett av de unika priserna som står på spel. Du löser din stödbiljett via denna länk – eller via Swish 123 018 6734.

Matchtruppen
GAIS matchtrupp presenteras som vanligt på hemsidan kvällen före match.