Information

Matchinformation GAIS-IFK Värnamo

Nu på lördag den 16/10, med avspark kl.13.00, möter vi IFK Värnamo på Gamla Ullevi, och vi hoppas att ni vill komma för att stötta grönsvart i kampen om viktiga poäng.

Årskortsinnehavare

Då restriktionerna nu har hävts så kommer alla våra årskortsinnehavare kunna gå in på sitt årskort och sitta på sin ordinarie plats säsongens resterande hemmamatcher. Årskortsinnehavare behöver alltså inte lösa fribiljett för inpassering som vid tidigare matcher den här säsongen.

Skulle du som årskortsinnehavare mot förmodan inte fått ditt årskort så hör av dig omgående till oss på info@gais.se så att vi kan ordna en fribiljett åt dig till matchen, och sedan trycka och skicka ut ett fysiskt plastkort så att det hinner hem postledes inför nästa match, GAIS-Athletic Eskilstuna den 21/10.

Biljettköp

Huvudbiljettkassan på Gamla Ullevi (vid MAX) kommer att vara öppen från kl.11.00 på matchdagen, men vi uppmuntrar alla som kan att köpa sin biljett i förväg via gais.ebiljett.nu.

Övrigt

Som vi tidigare meddelat så har vi fått önskemål från flertalet klackaktiva supportrar om att behålla Preppens (dvs övre norra kortsidan) för hemmaklacken, vilket vi – efter möten med representanter från Gårdakvarnen, GAIS Tifo och Makrillarna – valt att göra. Vi är medvetna om att detta inte är en lösning som attraherar alla er som har årskort på Sektion 23, och självklart kommer vi inte tvinga någon till flytt.

Samtliga årskort till Sektion 23 kommer därför att ha access till både Preppens (Entré 5) eller Sektion 23 (Entré 10) idag såväl som våra resterande hemmamatcher den här säsongen. Vill man däremot köpa en lösbiljett så är det viktigt att välja den sektion man faktiskt vill vara på, då dessa enbart kommer att vara kopplade mot en (1) entré. För frågor, vänligen maila info@gais.se.

Framåt grönasvarta gäng!