Information

Matchinformation GAIS-GIF Sundsvall

Imorgon, lördag 27/11, kl. 15.00 avslutar vi grundserien av Superettan 2021 då vi tar emot GIF Sundsvall på Gamla Ullevi.

Notera att familjeläktaren ej kommer att vara öppen denna match. Om du har årskort på familjeläktaren så ska du ha fått ett mail från oss med information ang. detta och hur du gör för att få fribiljett till en annan sektion. Skulle du mot förmodan inte fått mailet och planerar att gå på matchen, vänligen hör av dig till info@gais.se snarast.

Biljettköp

Huvudbiljettkassan på Gamla Ullevi (vid MAX) kommer att vara öppen på matchdagen från kl.13.00 – dvs två timmar innan avspark – men vi uppmuntrar alla som kan att köpa sin biljett i förväg via gais.ebiljett.nu.

Övrigt

Samtliga årskort till Sektion 23 kommer även imorgon att ha access till både Preppens (Entré 5) eller Sektion 23 (Entré 10). Vill man däremot köpa en lösbiljett till någon av dessa sektioner så är det viktigt att välja den sektion man faktiskt vill vara på, då dessa enbart kommer att vara kopplade mot en (1) entré. För frågor, vänligen maila info@gais.se.