Information om GAIS-hjälpen den 27/9

För tre veckor sedan kunde GAIS berätta om ett ambitiöst supporterinitiativ för att stötta klubben, nämligen GAIS-hjälpen som arrangeras 27/9 av Gårdakvarnen och ett gäng engagerade gaisare. Nu finns det lite mer information om evenemanget som vi gärna vill hjälpa till att sprida bland klubbens stora supporterskara.

Den 27/9 sänds programmet GAIS-hjälpen live på gais.se och alla pengar som samlas in under evenemanget går oavkortat till GAIS. Det kommer att bli en hel del uppsnack inför höstderbyt (som spelas dagen efter) med ledare och spelare som gästar studion. Man bjuder också på massor av musik och liveakter med bland annat Attentat och Viktor Olsson kommer att varvas med låtar som önskats av gaisare.

Det här är ett event som du inte vill missa – så sätt kryss i kalendern redan nu. Vill du också stötta klubben så fortsätt att läsa om hur du till exempel önskar låtar eller frågor till gästerna.

Vill du önska en låt?
För att önska en låt så swishar ni minst 25 kr till Gårdakvarnen (123 281 11 98) och skriver namnet på artisten och den låt ni vill ska spelas. Eftersom intresset för att önska låtar vill vi också tipsa om att läsa mer via denna länk – för intresset är stort och det finns ett sätt att öka chansen att få med just din låt i sändningen.

Har du en fråga till någon gäst?
Det kommer massor av gäster till studion och några av dom du kommer att möta är Fredric Lundgren, Carl Nyström, Stefan Jacobsson och Fredrik Holmberg samt de ovan nämnda musikakterna. Vill du önska en fråga till någon av gästerna? I så fall gör du på samma sätt som när du önskar en låt, alltså swishar Gårdakvarnen 25 kr eller mer, skriver din fråga samt till vem du vill att den ska ställas till.

Vill du sponsra GAIS-hjälpen?
Gårdakvarnen söker också efter fler sponsorer så vill du, ditt företag eller din organisation i utbyte mot exponering hjälpa Gårdakvarnen att hjälpa GAIS så tveka inte att kontakta Gårdakvarnen på styrelsen@gardakvarnen.se. Du kan läsa mer om att sponsra evenemanget via denna länk.

Läs mer om GAIS-hjälpen
Både gaishjälpen.se och gardakvarnen.se uppdateras ofta med ny information om programmet, så surfa in där eller kolla in Gårdakvarnens sociala medier för att inte missa någon info!

Du kan också läsa artikeln på gais.se från 24/8 då vi informerade om GAIS-hjälpen.