Haris Cirak lämnar GAIS

GAIS och Haris Cirak har kommit överens om att bryta spelarens kontrakt med klubben med omedelbar verkan.

Jonas Östergaard, fotbollsansvarig i GAIS styrelse, kommenterar:

– Vi har efter en tids diskussion tillsammans med Haris gemensamt kommit fram till att det bästa för bägge parter var att gå skilda vägar. Haris är sett till Superettan-mått en mycket duktig fotbollsspelare. Han har varit en frisk fläkt att ha på GAIS-gården och jag är övertygad om att han kommer att komma tillbaka till den form han var i under 2019. Vi önskar Haris stort lycka till i den fortsatta karriären.

Haris Cirak kommenterar uppgörelsen:

– Jag har från första till sista dagen fått bra stöttning från klubben och det är något jag sätter stort pris på, något jag aldrig kommer glömma. Förra årets säsong har inte blivit som jag tänkte mig så även om det är tråkigt att lämna GAIS så kan det bli bra med en nystart. Jag önskar klubben, spelare och alla supportrar stort lycka till i framtiden.