GAIS matchtrupp mot GIF Sundsvall

Topptippade ex-allsvenska GIF Sundsvall är Grönsvarts nästa motståndare i jakten på fast tabellmark under fötterna.

Efter den efterlängtade segern mot Trelleborgs FF går GAIS in i Superettans 17:e omgång med stärkt självförtroende. Dessutom gör man det med en princip komplett spelartrupp tillgänglig för matchen, vid sidan av de tre långtidsskadade spelarna är det bara bara avstängde Nikola Ladan som måste stå över.

Meinhard Olsen var på landslagsuppdrag under förra veckan och helgen, men han återvände till Gaisgården under tisdagen pigg och utan några blessyrer. Därmed blir det hård konkurrens om de offensiva positionerna, inte minst med tanke på att Julius Lindberg gjorde en fin insats senast – och dessutom krönte den med ett mål.

Det är för övrigt just Lindberg som pryder denna veckas stödbiljetter och som vanligt kan du stötta via Swish 123 018 6734 eller så köper du din plåt via denna länk. Tack för att du stöttar GAIS!

Dessutom är Jesper Brandt tillbaka i truppen efter sin avstängning. Anton Snibb och Julius Johansson utgår ur truppen som du i sin helhet hittar längre ner på sidan. Observera att ledarstaben tagit ut en 19-mannatrupp och att en av spelarna kommer att få se matchen från sidan.

Avspark är kl. 15.00 och som vanligt ser du matchen på Dplay. Kom igen Grönsvart!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – GIF Sundsvall.
När: Lördag 12/9 kl. 15.00.
Var: Matchen sänds på Dplay.
Domare: Richard Sundell.
Avstängda: Nikola Ladan, GAIS.

Köp stödbiljett
Denna vecka är det Julius Lindberg som pryder stödbiljetterna och det finns som vanligt tre olika varianter att välja mellan: Stödbiljett 100 kr, Stödbiljett Familj 300 kr eller Stödbiljett VIP 500 kr. Du gör ditt köp via denna länk eller via Swish 123 018 6734. Tack för att du stöttar GAIS.

Se matchen på Dplay
Vill du följa matchen på tv så behöver du abonnemanget Total hos Dplay. Teckna i så fall gärna ditt abonnemang via denna länk – för då går faktiskt en del av pengen till GAIS. Hittills har gaisares köp av abonnemang gett klubben drygt 40 000 kr!

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh och Tomas Vainio, tagit ut följande trupp till matchen:

1. Mathias Karlsson
2. Charlie Weberg
3. August Wängberg
4. Joackim Åberg
5. Niclas Andersén
6. Carl Elfgren Nyström
8. Haris Cirak
9. Adnan Maric
10. Mervan Celik
11. Julius Lindberg
12. Richard Yarsuvat
13. Fredrik Martinsson
14. Jesper Brandt
16. Meinhard Olsen
17. Nuha Jatta
18. Boris Lumbana
21. Emil Wahlström
24. Emin Grozdanic
30. Erik Westgärds

Vilka spelare är inte tillgängliga?
Följande spelare i A-truppen är inte tillgängliga i denna match:

7. Nikola Ladan
22. Aiden Harvey
29. Donat Zejnullahu
33. Oscar Ekman

Oscar, Donat och Aiden har samtliga åkt på allvarliga skador som håller dom borta under resterande del av säsongen 2020. Nikola Ladan är avstängd i ytterligare en match efter sin utvisning i derbyt.