GAIS matchtrupp mot Syrianska FC

2019-04-27 2:00

Anders Fagerlund

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Under söndagen spelar GAIS den femte seriematchen för året då man tar sig an Syrianska FC kl 17.30 på Södertälje IP.

Efter lördagens matchförberedande träning lämnade GAIS Göteborg för att åka mot Södertälje och morgondagens match mot Syrianska FC. Tyvärr är det dock ett antal spelare som fick stanna på hemmaplan och som inte är disponibla i morgondagens match på Södertälje IP.

Alexander Angelin och Milos Andelkovic är fortsatt skadade och förväntas inte vara tillbaka på ytterligare någon månad. Niklas Olssons ryggproblem gör att han står över även denna match, men i hans fall så är prognosen lite ljusare och han kan vara tillbaka i träning om någon vecka. Tyvärr har Niclas Andersén och Andreas Östling också känningar som gör att dom får vila från matchspel, det handlar dock knappast om några allvarliga skador så både kan förmodligen snart vara tillbaka igen.

För att strö ytterligare salt i såren så är Marko Johansson och Leonard Pllana avstängda och får inte spela mot SFC. Marko blev ju som bekant utvisad mot Brage och Leonard fick sitt tredje gula kort i samma match.

Med i bussen mot Södertälje fanns en 16-mannatrupp där Oliver Gustavsson och unge Nuha Jatta kommer in jämfört med förra omgången.

Matchtruppen
GAIS kommer till match med följande trupp:

1. Damir Mehic
3. August Wängberg
6. Calle Elfgren Nyström
7. Marcus Bergholtz
8. Rasmus Rosenqvist
11. Karl Bohm
13. Arian Kabashi
14. Nikola Ašćerić
20. Predrag Randjelovic
21. Emil Wahlström
22. Aiden Conor Harvey
24. Netinho
26. Adam Wästlund
27. Kim Dickson
28. Nuha Jatta
29. Oliver Gustafsson

Följande spelare är inte tillgängliga i matchen mot SFC: Marko Johansson, Alexander Angelin, Niclas Andersén Milos Andelkovic, Niklas Olsson, Andreas Östling och Leonard Pllana.







No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER