Information om biljetter till GAIS – IFK Göteborg 6/5

Vi har just nu sålt totalt ca 16 300 biljetter till derbyt. Kvar till försäljning finns ca 100 sittplatser samt ca 1 200 platser på GAIS ståplats (främst nedre stå). Då matchen är så gott som slutsåld så kommer vi inte att göra något biljettsläpp till allmänheten på måndagen 22/4.

2024-04-18 14:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Vi har just nu sålt totalt ca 16 300 biljetter till derbyt. Kvar till försäljning finns ca 100 sittplatser samt ca 1 200 platser på GAIS ståplats (främst nedre stå).

Då matchen är så gott som slutsåld så kommer vi inte att göra något biljettsläpp till allmänheten på måndagen 22/4. Skulle det finnas biljetter kvar på måndag så kommer erbjudandet att kvarstå till de grupper som redan fått det.

Så nu ser vi till att sälja slut på våra platser! De som har tillgång till biljettköp är den som blivit medlem senast 12/3, årskortsinnehavare, samt de som köpt biljett till någon av våra hemmamatcher 2023. Om du är berättigad till biljetterbjudandet men inte fått mailet så kontaktar du info@gais.se .

Felaktiga biljetter sålda

Vi informerade förra veckan om att biljetter sålts via ogiltiga biljettlänkar, framför allt till bortasektionerna. Dessa biljetter har nu makulerats och återbetalats, och biljettköparna har informerats via e-post från vårt biljettsystem AXS. Biljetterna är därmed INTE giltiga för entré på matchdag.

Problemet orsakades av ett tekniskt fel hos AXS, utanför GAIS kontroll, vilket lett till att personer som vid tidpunkten inte borde fått tillgång till biljettlänkarna ändå kunde köpa biljetter på ogiltigt vis. Felaktigheten med biljettlänkarna är nu identifierad och åtgärdad.

Vi vill därför vara extra tydliga med att GAIS, som alltid, inte tar ansvar för biljetter köpta på annat sätt än via våra officiella försäljningskanaler.

Har du köpt din biljett av en privatperson rekommenderar vi att du kontrollerar giltigheten. Om du fått biljetten via e-post kan du klicka på länken Mobilbiljett, om biljetten laddas så är den giltig.

Om du fått en utskrift och är orolig för giltigheten, eller har andra frågor kopplade till de ogiltiga biljettlänkarna, kontaktar du AXS via chat, e-formulär, sociala medier eller telefon här.

Observera att du som köpt biljetter till GAIS sektioner, via den länk som du fått på e-post från GAIS, inte berörs av detta problem!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER