AKTIVITETER FÖR YNGRE BARN OCH SENIORER

Bollskoj, ålder 4-5 år

Syftet med Bollskoj är att fler unga pojkar och flickor ska få möjlighet att leka och röra sig i tidig ålder. Aktiviteterna syftar till att aktivera hela kroppen, att barnen får leka och det bygger på barnens egna behov och förutsättningar. All träning sker med mjuka bollar inomhus. De första två gångerna är man välkommen att testa på. Kostnaden är 1150 kr för terminen, då ingår medlemskap i GAIS på 250 kr/år, vattenflaska och en t-shirt. Har du redan t-shirt och vattenflaska är kostanden 950 kr. Väljer du att fortsätta till höstterminen betalar du inte medlemsavgiften igen.

Aktiviteterna sker lördagar eller söndagar och man kan välja mellan följande hallar:

Frölundaskolan
Kannebäcksskolan
Kvibergsskolan
Skårskolan

Mer information och anmälan: https://gais.sportadmin.se/start/?ID=398805

Fotbollslek, ålder 6-7 år

För barn 6-7 år. Syftet med Fotbollslek är att fler unga pojkar och flickor ska få möjlighet att spela fotboll och leka. Träningen bygger fortfarande på en hel del lek men med mer fotbollsträning. Vi spelar med vanlig fotboll, övar matchliknande situationer och leker! De första två gångerna är man välkommen att testa på. Kostnaden är 1150 kr för terminen, då ingår medlemskap i GAIS på 250 kr/år, vattenflaska och en t-shirt. Har du redan t-shirt och vattenflaska är kostanden 950 kr. Väljer du att fortsätta till höstterminen betalar du inte medlemsavgiften igen.

Aktiviteterna sker lördagar eller söndagar och man kan välja mellan följande hallar:

Frölundaskolan
Hultskolan
Kvibergsskolan

Mer information och anmälan: https://gais.sportadmin.se/start/?ID=398805

Gåfotboll

Gåfotboll är precis vad det heter, fotboll där du som utövare går istället för att springa. Träningen kräver ingen tidigare fotbollsbakgrund och vi spelar på en mindre plan där all träning genomförs med boll.

Passen är förlagda på GAIS-gården, med uppehåll under vintern. Då träningen sker vardagar på dagtid så är gåfotbollen framför allt riktad till pensionärer eller andra med möjligheten att delta i aktiviteter på dagtid, men alla är självklart välkomna!  

Du är välkommen att delta tre gånger kostnadsfritt innan du bestämmer dig om du vill fortsätta. Vill du fortsätta så betalar du en anmälningsavgift om 350 kr. I anmälningsavgiften ingår en t-shirt och en vattenflaska. Väl på plats finns bollar, västar och koner och de första gångerna bjuder vi på fika efter träningarna.

Mer info och anmälan: gais.se/gafotboll