Syntolkning, teckenspråkstolkning och förstärkt arenaljud via appen Got Event Tillgänglighet

Via appen "Got Event Tillgänglighet" kan vi erbjuda syntolkning, teckenspråkstolkning och förstärkt arenaljud på matcher på Gamla Ullevi.

2024-04-19 13:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Via appen "Got Event Tillgänglighet" kan vi erbjuda syntolkning, teckenspråkstolkning och förstärkt arenaljud på matcher på Gamla Ullevi. Syntolkningen är i form av lyssning till TV-kommentering via Discovery+. I appen kan du se vilka tjänster som är aktiva för respektive match.

Inför evenemanget är det viktigt att du laddar ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. För att nyttja appens funktioner behöver du godkänna att den får åtkomst till din plats. Det gör du genom att aktivera platstjänster i din mobils inställningar. Gå in på ditt evenemang och klicka på ikonen för tjänsten du önskar. Tjänsten är markerad i grönt när den är aktiverad.

Se till att din mobil är fulladdad inför besöket. Det kan också vara bra att ta med en powerbank om mobilbatteriet skulle ta slut. Ta med egna hörlurar för att ta del av arenaljud och syntolkning. På arena finns ett publikt wifi som heter @fotboll som du kan ansluta dig till. Det ska även fungera med 4G/5G.

Om du upplever problem kan du kontakta en av Got Events läktarvärdar på plats.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER