Information

Preppens lever kvar säsongen ut

Från det att vi fick börja välkomna publik på våra matcher den här säsongen så har klacken blivit flyttad till Preppens (övre norra kortsidan på Gamla Ullevi), där vi brukade stå för många år sedan. Anledningen till flytten var på grund av att restriktionerna endast tillät ett begränsat antal åskådare per sektion.

Nu när restriktionerna är borttagna har vi fått önskemål från flertalet klackaktiva supportrar om att behålla Preppens för hemmaklacken, och efter möten med representanter från Gårdakvarnen, GAIS Tifo och Makrillarna – vilka har varit övervägande positiva – så har vi nu beslutat att låta klacken stanna på Preppens säsongen ut.

Vi är medvetna om att detta inte är en lösning som attraherar alla er som har årskort på Sektion 23, och självklart kommer vi inte tvinga någon till flytt. Samtliga årskort till Sektion 23 kommer därför att ha access till både Preppens (Entré 5) eller Sektion 23 (Entré 10) våra resterande hemmamatcher.

Vill man däremot köpa en lösbiljett så är det viktigt att välja den sektion man faktiskt vill vara på, då dessa enbart kommer att vara kopplade mot en (1) entré. För frågor, vänligen maila info@gais.se.