Faktum och GAIS fortsätter samarbetet

Gammal kärlek rostar aldrig – Faktum och GAIS fortsätter samarbetet

Faktum och GAIS fortsätter sitt varma och givande samarbete under 2021.

– ­Vi delar värderingar och det är en självklarhet att vi ville fortsatta vårt samarbete som startade redan 2015, säger Christofer Niklasson, sponsoransvarig på GAIS.

– ­Idrott förenar. På planen spelar en människas bakgrund ingen roll och samarbetet med GAIS ger Faktum en röst inte bara på gatan utan även på fotbollsplanen, säger Peter Kronvall, vd för Faktum.

GAIS är en klubb med ett stort socialt engagemang och Faktum jobbar för att minska hemlösheten och det sociala utanförskapet som växer i samhället idag.

Avtalet innebär bland annat att Faktums logo syns på GAIS hemmaarena och att Faktum är matchvärd under säsongen. Faktumförsäljare kommer även att sälja gatutidningen vid hemmamatcherna.

– Varje köp av Faktum är en aktiv handling mot fattigdom, hemlöshet och utanförskap. Det är ett unikt tillfälle att direkt göra skillnad i en annan människas vardag, säger Peter Kronvall.

Dessutom kommer GAIS annonser att finnas i magasinet. Genom samarbetet mellan GAIS och Faktum får båda parter möjlighet att använda varandras nätverk och kontakter för att växa och göra skillnad.

– För GAIS är det sociala ansvarstagandet viktigt och detta är ett av våra samarbetsprojekt som betyder mycket för oss, säger Christofer Niklasson.