GAIS klack

GAIS trupp inför matchen mot Helsingborgs IF

Fem matcher återstår av säsongen och Grönsvart åker under tisdagen till Helsingborg på jakt efter värdefulla poäng för att kunna nå fastare tabellmark.

Med på resan är en 18-mannatrupp som rymmer en ändring jämfört med förra matchen. Niklas Andersen tvingas vila efter att han har varit sjuk i veckan och han ersätts av Daniel Hultqvist som är tillbaka efter avstängning och en lättare känning.

Som alla gaisare redan har koll på är tabelläget tufft och inför matchen ligger Atleterna på negativ kvalplats med fyra poäng upp till 12:e-platsen. Därmed förstår alla hur viktig varje bärgad poäng kommer att vara – såväl i morgon som i de fyra kommande matcherna.

Nu stöttar vi GAIS ända in i kaklet.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Helsingborg – GAIS.
Var: Olympia, Helsingborg.
När: Tisdag 26/10, kl. 19.00.
Domaren: Adi Aganovic
Inga avstängningar till denna match.

Följ matchen
Vill du följa matchen på plats så löser du biljett via denna länk. Kan du inte vara med på Olympia så kan också du följa matchen via Discovery+ förutsatt att du har abonnemanget Total. Teckna ditt avtal via denna länk så får GAIS ett bidrag från Discovery+.

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh, Tomas Vainio och Jörgen Ericson, tagit ut följande trupp till matchen:

1. Mathias Karlsson
2. Daniel Hultqvist
3. Filip Örnblom
4. Joackim Åberg
6. August Wängberg
7. Nikola Ladan
8. Viktor Alexandersson
10. Adam Egnell
11. Julius Lindberg
14. Michael Kargbo
16. Johan Andersson
18. Boris Lumbana
20. Daniel Sterner
21. Simon Alexandersson
24. Emin Grozdanic
25. Jonas Lindberg
26. Malkolm Moenza
33. Oscar Ekman