Boris Lumbana förlänger med GAIS

Årets första förlängning är klar – Boris Lumbana spelar i GAIS även nästa säsong.  

Vid medlemsmötet tidigare i november berättade styrelsens fotbollsansvarige, Jonas Östergaard, att klubben jobbar med att förlänga med ett antal spelare vars kontrakt är på väg att gå ut. Nu är det första avtalet undertecknat och det är Boris Lumbana som förlängt med Grönsvart över säsongen 2020.

Jonas Östergaard kommenterar förlängningen:

– Boris har varit en stor positiv överraskning sedan han anslöt till klubben. Det gick snabbt för honom att komma upp i matchtempo och därefter har han verkligen visat att han håller på elitnivå. I flera matcher har han haft en bärande roll i laget och det ska bli spännande att se honom med en försäsong i benen.

– Dessutom är han en underbar person att ha i truppen, en omtänksam och positiv lagspelare som står för mycket av det vi vill se i GAIS framöver. Vi är mycket nöjda med att ha förlängt hans avtal.

Boris Lumbana kommenterar förlängningen:

– Jag trivs fantastiskt bra i GAIS och vill tacka alla som har stöttat mig och laget under hösten. Jag blev mottagen i klubben på ett riktigt fint sätt i somras och ända sedan dess har jag hoppats på en fortsättning. Det känns toppen att det är klart nu och jag ser fram emot att göra något riktigt bra av nästa säsong.