Amo slutar som materialare

För tre år sedan kom han till GAIS som klubbens nya materialförvaltare. Davod, eller Daniel som det står i anställningsavtalet, eller ”Amo” som alla kallar honom gjorde idag sin sista dag i den rollen på Gaisgården och blev avtackad av spelare, ledare och övriga medarbetare på Gaisgården.

Amo har under åren i GAIS själv funnit ett andra hem, och många i GAIS har tagit honom till sina hjärtan som den person och profil han är. GAIS är tacksamma för de insatser som Amo har gjort de senaste åren och han kommer att vara en saknad medarbetare på Gaisgården och vi önskar självklart Amo lycka till med nya uppgifter i livet.

Amo fyllde 65 år för ett år sedan men ville då fortsätta arbeta med GAIS vilket han också gjort, men för ett par veckor sedan valde Amo själv att säga upp sig från sin tjänst från med den sista april. Rekrytering av en ny materialförvaltare pågår och hoppas bli klart den närmaste tiden.

Göteborgs Posten skrev förra sommaren en längre artikel om Amo och hans stundtals dramatiska liv i och utanför fotbollen, läs gärna mer via denna länk.

Tack Amo, vi hoppas se dig på läktaren framöver så snart vi får.