GAIS trupp inför matchen mot Akropolis IF

2021-07-25 2:00

Anders Fagerlund

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Det blir två ändringar i GAIS matchtrupp inför det viktiga mötet med Akropolis IF. Kom till Gamla Ullevi och stötta Atleterna till seger så får du också möjlighet att välkomna Viktor Alexandersson och Aiden Harvey tillbaka efter sina respektive skador.

Under måndagskvällen tar GAIS emot Akropolis IF på Gamla Ullevi och drabbningen som väntar känns som den viktigaste på länge. Vi behöver vända den svaga trend som vi sett under de senaste åtta omgångarna och vi behöver poäng för att hålla ställningarna i tabellen. I fredags sa Stefan Jacobsson att det enda sättet att ta sig an situationen nu är att gå tillbaka till träningsplanen och jobba ännu hårdare och det hoppas vi även få se under matchen mot AIF.

Då hoppas vi också på ett riktigt rejält stöd från våra supportrar, i det utsatta läge som Grönsvart befinner sig i är kan det vara helt avgörande. Vi vet ju sedan många viktiga matcher de senaste åren att spelarna får lite extra energi och att den typen av stöd kan ge laget små fördelar som i slutändan leder till poäng. Så ta med vänner och bekanta till Gamla Ullevi och var med och sjung Atelterna till tre poäng! Du löser din biljett via denna länk.

Det blir några förändringar i GAIS matchtrupp jämfört med förra helgens drabbning mot IK Brage. Adnan Maric och Joackim Åberg får stå över matchen på grund av skador och istället kan vi välkomna Viktor Alexandersson och Aiden Harvey tillbaka efter sina respektive skador. Båda har kört fullt med laget sedan omstarten för snart fyra veckor sedan och har visat att man håller bra avseende tempo och form.

Välkommen till Gamla Ullevi för att stötta GAIS!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Akropolis IF.
När: Måndag 26/7 kl. 19.00.
Var: Gamla Ullevi.
Domare: Martin Strömbergsson.
Avstängda spelare: Fredrik Hammar, Akropolis IF.

Följ matchen
Laget behöver rejält stöd från läktarna på måndag, så lös biljett och kom och stötta Grönsvart till tre poäng. Du hittar biljettinformation via denna länk.

Du löser din biljett via denna länk.

Som vanligt kan också du följa matchen via Discovery+ förutsatt att du har abonnemanget Total. Teckna ditt avtal via denna länk så får GAIS ett bidrag från Discovery+.

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh och Tomas Vainio, tagit ut följande trupp till matchen:

1. Mathias Karlsson
2. Daniel Hultqvist
5. Niklas Andersen
6. August Wängberg
7. Nikola Ladan
8. Viktor Alexandersson
10. Adam Egnell
11. Julius Lindberg
16. Johan Andersson
17. Nuha Jatta
18. Boris Lumbana
20. Daniel Sterner
21. Simon Alexandersson
22. Aiden Harvey
24. Emin Grozdanic
25. Jonas Lindberg
26. Malkolm Moenza
33. Oscar Ekman

Vilka spelare är inte tillgängliga?
Följande spelare i A-truppen är inte tillgängliga i denna match:

Adnan Maric och Joackim Åberg står över på grund av skador som utvärderas av läkare och där vi i dagsläget inte kan säga hur länge dom blir borta. Harun Ibrahim har fått en smäll mot ett knä och beräknas vara tillbaka i september. Michael Kargbo är nyligen opererad och bör även han kunna vara tillbaka i september.

Richard Yarsuvat tränar fullt med laget och kan vara redo för matchtruppen inom ett par veckor. Donat Zejnullahu tränar med laget men behöver lite längre tid för att vara tillgänglig för match.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER