Biljettinformation GAIS-Akropolis IF

Nu är det en vecka kvar till nästa hemmamatch, då vi möter Akropolis IF på Gamla Ullevi den 26 juli kl. 19.00.

Vi kommer ha möjlighet till 3000 åskådare på läktaren även till denna match, men nytt för den här gången är nu att sällskap på upp till 8 personer kommer att kunna boka platserna bredvid varandra. Vi har även fått möjligheten att utöka kapaciteten på ståplats till det dubbla antalet.

För årskortsinnehavare
Biljettsidan kommer att öppna den 20 juli kl. 13.00 för dig som är årskortsinnehavare, vilket innebär att ni kommer att få en (1) dags förtur innan bokningen öppnar upp för allmänheten. Du ska redan nu ha fått ett mail från oss med information, länk till biljettsidan samt en bokningskod som är giltig för det antal årskort du har. Om du inte har mottagit ditt mail ännu, kontakta oss på info@gais.se så snart som möjligt så löser vi detta. Vänligen notera att din bokningsbara kod(er) är giltiga hela vägen till matchstart, dvs även efter att bokningen öppnat upp för allmänheten.

OBS!: Ditt årskort fungerar alltså inte som entrébiljett, utan du måste boka en (fri)biljett till matchen.

För att förhindra eventuella problem vid biljettköp så följer här ett par tips:

  • Använd ej fler flikar/webbläsare samtidigt
  • Ladda ej om sidan innan det är klart
  • Om koden inte är aktiv, avvakta 20 minuter och försök igen
  • Står det att biljetter är slutsålda, avvakta 20 minuter
  • Efter ett köp är koden förbrukad – har man tillgång till att få köpa fler biljetter behöver man alltså köpa alla samtidigt

 

För köp av lösbiljett
Biljettförsäljningen kommer att öppna för allmänheten 21/7 kl.13.00gais.ebiljett.nu.

Övrigt
På grund av restriktionerna kommer ingen att kunna sitta på sin ordinarie plats, men vi hoppas att ni har överseende med detta ett tag till.
För er som vill planera sektionsval ihop med nära och kära i förväg så kan ni utgå från arenavyn på bilden ovan.
Vänligen notera att sektion P/B, C/E och Bar Allians för närvarande ej är bokningsbara.

Din biljett kommer att levereras digitalt via GAIS Live-appen, e-mail eller SMS. Om du inte har installerat GAIS Live så finns den både till iPhone och Android där du vanligen laddar ner appar. Efter att man laddat ner GAIS Live så kan man logga in med samma uppgifter som man använder på vår biljettportal gais.ebiljett.nu. För er som har GAIS ON! så är det samma e-mail som användes för registreringen till GAIS ON!-prenumerationen som gäller.

För frågor, vänligen kontakta info@gais.se så hjälper vi er.