Makrillnätet

I ”Makrillnätet” får du tillgång till ett attraktivt affärsnätverk för Göteborgs-regionen. Här får du som partner möjlighet att i trevlig miljö bygga affärsmässiga relationer och stärka ditt företags varumärke.

Här får du möjligheten att utveckla ditt kontaktnät tillsammans med beslutsfattare i näringslivet, utbyta erfarenheter, samt skapa nya affärsmöjligheter med potentiella kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Tidningen Sport & Affärer har genom undersökningsföretaget Demoskop frågat svenska folket, vilka tre svenska idrottsklubbar de anser har det starkaste varumärket. När listan sammanställs landar GAIS på en hedrande sjunde plats bland svenska elitfotbollsklubbar, och den högst placerade klubben från Superettan. Se hela listan och läs om undersökningen här.

Vi erbjuder mötesplatser och upplevelser med fotboll och affärer i centrum, oavsett om det är i samband med match, eller vid något av de andra event vi årligen anordnar. Vi möts för att mingla, nätverka och snacka fotboll under trevliga former. Men också för att ha kul. Vi uppmanar våra partners att vara aktiva på den arena vi erbjuder.

I samband med match kan vi erbjuda kund- eller personalevent av hög klass på Gamla Ullevi. Tillsammans skräddarsyr vi er aktivitet, anpassad efter de önskemål du och ditt sällskap har.

För att bli en del av Makrillnätet och utnyttja affärsmöjligheterna ska du nå upp till Bronspartner-nivå.

Kontakta oss som arbetar mot partners på nedan uppgifter

Christofer Niklasson, försäljning och marknad
0709-56 73 77, christofer.niklasson@gais.se

 

Huvudpartners


 

Guldpartners