Information

Ole Söderberg klar för GAIS ledarstab

Förberedelserna inför den nya säsongen går vidare och inför årets första träning kan vi berätta att Ole Söderberg är en del av årets ledarstab.

Inför 2022 har GAIS sökt efter tränarkompetens som kan verka i fler roller än en. Vi kan idag meddela att Ole Söderberg ansluter till klubben med fokus på att hjälpa våra målvakter att utvecklas i rätt riktning under året. Han kommer också att vara backup om någon av målvakterna blir skadade eller avstängda.

Fredrik Holmberg, huvudtränare i GAIS, kommenterar:

– Ole kommer direkt ifrån en mångårig karriär på elitnivå och han kommer att kunna bidra med med stort fotbollskunnande och förståelse för vad som krävs för att prestera på topp. Han är dessutom en person som kommer att tillföra mycket energi till gruppen och jag ser fram emot att påbörja vårt samarbete.

Ole Söderberg kommenterar:

– Jag går in i detta med fokus på att hjälpa klubben tillbaka till eliten. Tack vare att vi tränar sena eftermiddagar så har vi tillsammans kunna sy ihop en bra lösning.

Avtalet är skrivet över säsongen 2022 och Ole kommer att medverka vid årets första träning som genomförs på Valhalla idag, söndag 9/1 kl. 13.00.