William Milovanovic klar för GAIS

Den 21-årige mittfältaren William Milovanovic har skrivit på för fyra år i GAIS! Milovanovic kommer närmast från Utsiktens BK, men är fostrad i BK Häcken och har även representerat slovenska FC Koper.

2023-12-08 18:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Hej William, hur känns det att gå in i Allsvenskan 2024 med GAIS?

– Jag ser fram emot det jättemycket! Jag känner mig redo, jag har väntat och känner verkligen suget att få spela här. Och riktigt kul med GAIS nu när vi är i Allsvenskan.

Är det någon särskild match du ser fram emot?

– IFK-matchen så klart, men jag ser nog fram emot varje match, både mot nykomlingar och storlag. Varje match kommer att vara speciell.

Berätta lite om dina styrkor som spelare?

– Jag är löpstark box till box, en stark mittfältare som vinner dueller. Jag har bra teknik och är bra på driva boll. Men jag tycker också att jag hjälper mina kamrater på planen, jag kan styra och snacka.

Känner du någon i truppen sedan tidigare?

– Ja jag känner Mervan, och så Axel Henriksson, vi har ju spelat tillsammans i Häcken. Sen har jag haft Alexander Severin som vikarie på skolan också!

Du gjorde det enda målet i när GAIS mötte Utsikten i november. Tror du att dina nya lagkamrater har förlåtit dig?

– Jag hoppas det! Jag får väl göra några mål för GAIS nu istället. Det var en häftig känsla på Gamla Ullevi när det var så många gaisare, och nu kommer de vara på min sida. Det kommer att låta!

Klubbchef Magnus Sköldmark:

- Vi är väldigt glada över att William ansluter till GAIS. Han är en målmedveten och ambitiös spelare som kommer att bidra med sina kvaliteter till vår spelartrupp. Avtalet är skrivet över fyra år fram till 2027 och han kommer att bära tröja nummer 8.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER