Välkommen till GAIS Julfest den 2:e december

Avsluta det fantastiska GAIS-året 2023 med en hejdundrande fest! Lördag den 2:e december bjuder vi in till en helkväll i grönsvart anda!

2023-11-15 14:30

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Idag har erbjudandet skickats ut per e-post till de som har medlemskap för 2023 (betalat senast 14/11). Medlemmar har förtur på biljetter till och med fredag kl 15.00 då resterande biljetter släpps till allmänheten. OBS! Du som inte angett en e-postadress kopplat till ditt medlemskap, eller har tackat nej till att få e-post av GAIS, kommer inte att nås av erbjudandet. Är du medlem och vill köpa biljett så kan du kontakta szofia@gais.se .

Det blir trerätters middag med dryck, livemusik, scenprogram och självklart möjligheten att mingla med A-truppen och ledarstaben. Hos Kooperativet, i Götaverkens gamla varvslokal på Lindholmen, möts vi i anrik och inspirerande miljö! Några av Göteborgs grymmaste kockar lagar maten, och baren är bemannad för den som vill sänka en bägare eller två.

Pris: 990 kr per person. I priset inkluderas trerättersmiddag, välkomstdryck och två glas vin eller öl (eller alkoholfritt) till maten. Fri sittning vid större och mindre bord. Åldersgräns: 18 år.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER