Välkommen att prova på gåfotboll hos GAIS

Under vecka 36 startar GAIS gåfotboll, fotboll där du som utövare går istället för att springa.

2022-08-16 14:00

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Under vecka 36 startar GAIS gåfotboll. Till och med slutet av oktober kommer sedan två träningar i veckan att erbjudas på Gaisgården. Eftersom passen är förlagda vardagar på dagtid så är gåfotbollen framför allt riktad till pensionärer eller andra med möjligheten att delta i aktiviteter på dagtid, men alla är självklart välkomna!

Du är välkommen att delta tre gånger kostnadsfritt innan du bestämmer dig om du vill fortsätta. Vill du fortsätta så betalar du en anmälningsavgift om 350 kr. I anmälningsavgiften ingår en t-shirt och en vattenflaska. Väl på plats finns bollar, västar och koner och de första gångerna bjuder vi på fika efter träningarna.

Vad är gåfotboll?

Gåfotboll är precis vad det heter, fotboll där du som utövare går istället för att springa. Träningen kräver ingen tidigare fotbollsbakgrund och vi spelar på en mindre plan där all träning genomförs med boll.

Läs mer här https://aktiva.svenskfotboll.se/spelare/spela/gafotboll/

Du är varmt välkommen till uppstartskväll där vi bjuder på fika, delar ut material och går igenom allt så att var och en kan känna sig trygg och redo inför uppstarten med träningar veckan efter.

Tider:

Uppstartskväll onsdag 31/8 18:00 på Gaisgården sportkontoret

Därefter preliminärt måndagar kl 11 och onsdagar kl 09.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER