Uppdatering gällande biljetter till Svenska Cupen

På förekommen anledning:‍ Nästa biljettsläpp till GAIS hemmamatcher i Svenska Cupen kommer att omfatta de som blivit medlem eller köpt årskort senast den 17:e januari, alltså inte den 22:e som tidigare kommunicerats.

2023-01-19 11:22

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

På förekommen anledning:

Nästa biljettsläpp till GAIS hemmamatcher i Svenska Cupen kommer att omfatta de som blivit medlem eller köpt årskort senast den 17:e januari, alltså inte den 22:e som tidigare kommunicerats.

Undantag gäller den som tidigare varit medlem eller haft årskort och vill bli/ha det på nytt. Vill du förnya ditt medlemskap kontaktar du info@gais.se . Årskort köper du på https://gais.ebiljett.nu/ .

Du som innehar årskort ELLER medlemskap senast 17 januari (eller undantag enligt ovanstående)

  • Du får ett mail den 25 januari ca kl 10, med länk till biljettsidan samt instruktioner om bokning. Om du INTE skulle få ett mail (inte heller i skräpposten) - kontakta oss på info@gais.se.
  • Du kommer kunna köpa max 10 biljetter.
  • Du kan använda dig av länken fram till den 15 februari, men notera att erbjudandet går vidare till fler personer den 1 februari.

Du som varken är medlem eller årskortsinnehavare men köpt biljett till någon av GAIS hemmamatcher under 2022:

  • Om det återstår biljetter till matcherna får du ett mail den 1:e februari ca kl. 10, med länk till biljettsidan samt instruktioner om bokning. Om du INTE skulle få ett mail (inte heller i skräpposten) - kontakta oss på info@gais.se.
  • Du kommer kunna köpa max 10 biljetter.
  • Du kan använda dig av länken fram till den 15 februari, men notera att erbjudandet går vidare till fler personer den 8 februari.

För allmänheten

Om det återstår biljetter till matcherna efter ovanstående tre steg öppnas biljettsidan för allmänheten kl 10.00 den 8:e februari. Man kommer kunna köpa max 10 biljetter.

För våra partners

Separata instruktioner skickas ut via Roland Jernström.

Köp årskort här >

Bli medlem här >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER