Truppen mot Tvååkers IF

Imorgon lördag kl 13.00 möts GAIS och Tvååkers IF. Huvudtränare Fredrik Holmberg kommenterar förra matchen och vad de står inför:

2022-04-15 2:00

GAIS

A-laget

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Imorgon lördag kl 13.00 möts GAIS och Tvååkers IF. Huvudtränare Fredrik Holmberg kommenterar förra matchen och vad de står inför:


- Det är positivt att vi vinner mot Trollhättan, för det var förstås vår målsättning. Och vi ser det som starkt att vinna mot ett förväntat topplag på bortaplan. Dessutom tycker jag att vi visar ett modigt spel, att vi vill ta tag i matchen. Sen är det självklart saker vi behöver jobba på, för i ärlighetens namn kunde det slutat annorlunda om man ser till matchens sista minuter.

Under försäsongen spelade GAIS en träningsmatch mot Tvååkers IF, som slutade med oavgjort 2-2.

- För en månad sedan var de bättre än oss, de var närmare trepoängaren än vi. Nu måste vi visa dem, och oss själva, att vi tagit steg sedan dess. Och ju mer och bättre vi tränar, desto större marginaler kan vi få på vår sida. Seger är självklart målsättningen, vi ser fram emot att få spela på Gamla Ullevi och är självklart taggade på att göra en bra match och ta tre poäng till grönsvart!

Apropå Gamla Ullevi, vad vet vi om underlaget?

- Jag har fått rapporter om att gräset är bättre än det var förra helgen, och bättre än det var sista månaden förra hösten. Så det är vad vi vet och vad vi tränat för.

Truppen

Inför matchen mot Tvååkers IF har tränarstaben plockat ut följande trupp:

1. Mergim Krasniqi
2. Mohamed Youla
3. Viktor Krüger
4. Axel Norén
5. Niklas Andersen
6. August Wängberg
9. Gustav Lundgren
10. Michael Kargbo
11. Julius Lindberg
14. Filip Gustafsson
17. Nuha Jatta
19. Richard Friday
20. Ben Morris
21. Axel Henriksson
24. Emin Grozdanic
25. Jonas Lindberg
32. Harun Ibrahim
33. Erik Krantz

Vilka spelare är inte tillgängliga?

Viktor Alexandersson tränar nu för fullt igen. Donat Zejnullahu kör rehab efter sin knäskada och beräknas vara tillbaka under våren. Joackim Åberg har opererats för en höftskada och beräknas vara tillbaka efter sommaruppehållet. Youssef Fayad är sjuk.

Vad: GAIS - Tvååkers IF

Var: Gamla Ullevi

När: Lördag 16/4 kl 13.00

Hur: ENDAST FÖRKÖP och årskort - köp här >

Kan du inte se matchen på plats? Se den på Expressen Premium eller Expressen Play >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER