Trettiotalet partners spelade årets GAIS-golf

GAIS partnernätverk Makrillnätet sågs traditionsenligt för den årliga golftävlingen. På Albatross GK blev det en tuff kamp och stundvis heta känslor när vandringspriset skulle få en ny ägare!

2023-09-15 8:50

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

I ett fantastiskt sensommarväder gav sig 35 deltagare ut för att tävla i årets GAIS-golf. Tävlingen spelades på fantastiska Albatross GK med klubbchef Fredrik Lindman i spetsen, som bjöd på kanonservice. Från GAIS A-trupp deltog Erik Krantz, Axel Norén, Viktor Krüger, Axel Henriksson, August Wängberg och Jonas Lindberg.

Det blev GAISmeister AB:s vän och gäst visade var skåpet skall stå, Anders Johansson som tog hem segern med starka 42 poäng. På andra plats kom vår egen Axel Henriksson på fina 40 poäng. Bronspengen knep Hans Kardell i fältets enda matchtröja, på 38 poäng.

Vi tackar alla som bidrog med fina priser! Extra tack även till Hanna på Månljuset, Niklas Andersen, Gurra Lundgren och Mergim Krasniqi som tillsammans med sportkontorets personal såg till att det bjöds kaffe och kanelbulle ute på banan. Väl mött nästa år!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER