Tränare sökes till GAIS akademi

För att GAIS ska nå målsättningen om en hög andel egenfostrade spelare i vårt A-lag söker vi just nu duktiga och engagerade tränare till föreningens pojklag.

2022-09-05 19:30

GAIS

Akademin

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Du som söker bör ha ett stort fotbollsintresse och brinner för att utveckla barn och ungdomar. Du kommer att få stöd i tränarskapet av akademichef och arbetar i linje med föreningens spelarutbildnings- och verksamhetsplan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi förväntar oss följande av våra instruktörer:

  • Engagemang – Brinner för att utveckla och stimulera unga fotbollsspelare
  • Ordning och reda – Kan och följer föreningens riktlinjer
  • Lagspelare – Samarbetar gärna med ditt och övriga tränarteam i akademin
  • Kompetent – Använder kunskap och beprövad erfarenhet

Inför säsongen 2023 söker vi följande roller i vår akademiverksamhet:

Ansvarig tränare P13-P17

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att träna ungdomar i en elitförberedande verksamhet och har lägst UEFA B eller B Ungdom som utbildning. Du ska vara van att arbetsleda ditt tränarteam samt koordinera verksamheten tillsammans med akademichef och övriga åldersgruppsansvariga.

Tränare P13-P19

Som tränare jobbar du i team tillsammans med ansvarig tränare. Du har kanske precis börjat din tränarkarriär men har ett stort intresse av att utveckla ungdomar? Du är prestigelös och vill lära dig mer kring tränarrollen. Meriterande om du påbörjat SvFF:s utbildningar.

Målvaktstränare P13-P19

Som målvaktstränare jobbar du i team tillsammans med ansvarig tränare och har lägst utbildning Mv B eller längre erfarenhet som målvakt med ambition att utbildas parallellt med uppdraget.

Ansökan

Skicka in din ansökan tillsammans med några rader om dig själv till: kenneth.gustafsson@gais.se

Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart det är möjligt. Uppdragen inleds i november.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER