Talanger tecknar ungdomsavtal

2019-11-04 1:00

Claes Gustafsson

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS har under hösten tecknat ungdomsavtal med Fabian Björklund och Theodore Persson, bägge födda 2003.

Jusuf Zukic, ansvarig tränare i U17:

"Fabian har under det senaste året utvecklats enormt i rollen som mittback. Han har arbetat hårt med sin teknik och spelförståelse. Genom individuell träning med fokus på koordination, explosivitet och balans har Fabians fysiska kapacitet lyfts och har fått en bra jämvikt mellan fysik och teknisk färdighet. Vidare har Fabian i sin roll som lagkapten i U17 visat stort ansvarstagande mot medspelare och ledare och agerar alltid positivt. Fortsätter den fina utvecklingen går han en fin framtid till mötes"

"Theodore har under året utvecklat sin teknik på ett mycket bra sätt. I dagsläget arbetar vi med att förbättra hans fysiska kapacitet och kommer även att fokusera på Theodores defensiva spel. Som person är Theodore positiv och har alltid nära till skratt."
Även för Theodore spår Jusuf en fin framtid i den grönsvarta tröjan.

Kenneth Gustafsson, akademichef:

"Både Theodore och Fabian är spelare som vi känner sedan flera år tillbaka i GAIS akademi. De har tagit stora kliv i sin utveckling under året och uppvisar en stor potential som spelare. Vi är därför mycket glada att de genom den verksamhet vi bedriver i akademin ser möjligheter för dem att fortsätta utvecklas långsiktigt.

För dem är det nu viktigt att fortsätta arbeta målmedvetet varje dag för att realisera den potential de besitter där vi i vår akademi tillhandahåller de verktyg de behöver för att nå sina mål.”

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER