Szofia Jakobsson blir kommunikations- och marknadsföringsansvarig i GAIS

GAIS har anställt Szofia Jakobsson som ansvarig för kommunikation och marknadsföring. Szofia har informellt haft det ansvaret som styrelseledamot under det senaste året, och har tidigare jobbat ideellt i klubbens mediagrupp. Hon tillträder tjänsten den 1:e mars.

2023-01-11 13:15

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Förutom det ideella arbete som Szofia gjort i GAIS så har hon lång erfarenhet som marknadsansvarig, marknadsförare och copywriter. Senast kommer hon från en tjänst som utbildningsledare för en yrkeshögskoleutbildning inom digital marknadsföring, och har även jobbat för den digitala byrå i Göteborg som har uppdrag för Svensk Elitfotboll. Rollen ska stötta alla delar av verksamheten; privatmarknad, partners, akademin, CSR med mera.

– Vi har haft många ansökningar och med flera kvalificerade sökande till tjänsten. Jag är väldigt glad att Szofia med sin erfarenhet nu förstärker sportkontoret.Rollen är ny i organisationen och spänner brett över allt från information till marknadsföring och PR, i såväl analoga som digitala kanaler. Vi vässar härmed vår förmåga att nå ut med ännu mer information om vår förening till supportrar, medlemmar och andra intressenter, säger klubbchef Magnus Sköldmark.

– Jag är väldigt glad att GAIS väljer att anställa till den här rollen över huvud taget, för det behövs verkligen en dedikerad resurs som kan hantera kommunikations- och marknadsföringsfrågor. Och att det dessutom är jag som får göra det känns så otroligt kul, säger Szofia.

– Det faktum att jag redan hanterar många av de här uppgifterna idag gör ju att det blir i princip ingen startsträcka, utan det är bara att köra. Det ska bli väldigt spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, självklart i fortsatt gott samarbete med ideella medarbetare.

Anställningen innebär att Szofia lämnar styrelsen i samband med kommande årsmöte.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER