Swedbank ny huvudpartner till GAIS i Biskopsgården

Vi är mycket glada och stolta att kunna presentera Swedbank som huvudpartner till vårt hållbarhetsprojekt GAIS i Biskopsgården. Swedbank kommer även erbjuda unga utbildning i hur man sköter sin ekonomi, samt genomföra utbildning med Friends för att motverka mobbing.

2023-09-05 12:00

GAIS

Samhälle

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Vi är mycket glada och stolta att kunna presentera Swedbank som huvudpartner till vårt hållbarhetsprojekt GAIS i Biskopsgården.

Projektets syfte är att flickor och pojkar mellan 6 och 15 år i ett område med föreningsidrottsliga- och socioekonomiska utmaningar ska ges möjligheten till organiserad föreningsverksamhet. Syftet är därtill att ta bort hinder för delaktighet såsom avstånd i språkbarriärer och kulturella skillnader genom att tillsammans med Brämaregårdens FC starta fotbollsverksamhet under organiserade former.

Målgruppen är tydlig. Primärt barn och ungdomar 6-14 år som bor i Norra Biskopsgården och sekundärt ungdomar 15-22 år som ska erbjudas arvodering för ledarinsatser.

Swedbanks engagemang stärker GAIS möjlighet till långsiktighet i detta mycket viktiga projekt för Göteborg som stad.

Swedbank kommer även erbjuda unga utbildning i hur man sköter sin ekonomi, samt genomföra utbildning med Friends för att motverka mobbing.

Vi tackar Swedbank och satsar på långsiktighet i vårt hållbarhetsarbete. Här kan du läsa mer om GAIS i Biskopsgården >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER