Succé för GAIS-dagen

Hundratals gaisare minglade på Gaisgården, hejade på lagen i Hammarcupen, köpte lotter och sköt straffar på Krantz och Krasniqi.

2022-09-24 17:50

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Tack till alla som kom och gjorde en halvmulen lördag riktigt solig! GAIS-dagen blev en stor succé, när gammal som ung sökte sig till Gaisgården. Medan lagen drabbade samman i Hammarcupen passade många på att shoppa souvenirer, få A-lagsspelarnas signaturer på tröjor, skjuta straffar på Krasniqi och Krantz, meta i fiskdammen med mera.

Det var även premiär för billotteriet, där man kan vinna en Renault Clio ZEN TCe 90, och lotterna säljs under hösten i samband med hemmamatcher. Du som inte köper lotter på plats kan göra det via hemsidan, vi återkommer med mer info om det inom kort.

Laget GAIS styrelse, med tillskott av Fidde Holmberg, Nicklas Karlström med flera, gjorde en stark insats på planen. Och på intervjuscenen fick vi lyssna på såväl Fredrik Lundgren som Sune Persson och Mervan Celik.

Vinnare i Tipspromenaden: Grattis säger vi till signaturerna Staffan, Lars och Öland som vunnit presentkort på Intersport värda 500, 300 respektive 100 kr. Priserna kommer från vår partner Nordia. Vinnarna har kontaktats via e-post.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER