Streama akademilagsmatcherna 2024

Inför säsongen 2024 kommer det att monteras kameror på GAIS-gården som möjliggör streaming av akademilagens hemmamatcher. Matcherna kommer då att visas via GAIS Play, och självklart kan man även titta på de bortamatcher som streamas av andra klubbar.

2023-12-03 9:50

GAIS

Akademin

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Inför säsongen 2024 kommer det att monteras kameror på GAIS-gården som möjliggör streaming av akademilagens hemmamatcher. Matcherna kommer då att visas via GAIS Play, och självklart kan man även titta på de bortamatcher som streamas av andra klubbar. Då våra elitakademilag spelar på hög nivå i seriesystemet så ser vi fram emot att möjliggöra för fler gaisare att få bättre koll på våra unga talanger!

VILL DU HJÄLPA TILL?

Kamerorna styrs automatiskt, men vi har möjlighet att förhöja sändningen ytterligare med grafik och kommentator. Är du intresserad av att ideellt hjälpta till med att kommentera och/eller lägga grafik, det vill säga hålla koll på tid och mål, så hör av dig till szofia@gais.se . Du behöver inte vara på plats, utan dessa uppgifter kan skötas på distans så länge du har dator och en bra bredbandshastighet.

GAIS ELITAKADEMILAG 2024:

P16

Årets P16-lag gjorde en succésäsong och spelade upp GAIS till en plats i P16 Allsvenskan Mellersta 2024.

P17

Årets P17-lag gjorde sin första säsong i P17 Allsvenskan Södra och tog en hedersam 7:e plats, och nästa års lag spelar således på samma nivå.

P19

Årets P19-lag mäktade inte med P19 Allsvenskan, utan hamnar på nedflyttningsplats och kommer att spela i P19 Superettan Södra 2024.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER