Spelordningen för Superettan 2023

Omgångarna och huvuddatumen för Superettan 2023 är fastställda. GAIS inleder borta mot Östersunds FK, och får hemmapremiär veckan därpå mot IK Brage.

2022-12-05 17:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Omgångarna och huvuddatumen för Superettan 2023 är fastställda. Ligan börjar helgen 1-4 april och slutar lördag den 11 november. Sommaruppehållet för Superettan är mellan omgång 12-13, det vill säga mellan 12 juni och 8 juli.

GAIS möter i första omgången Östersunds FK på bortaplan, och i andra omgången blir det hemmapremiär mot IK Brage. Se hela spelschemat här >

Vi kommer att uppdatera kalendern på hemsidan inom de närmaste veckorna, då vi även har datum för en eller flera träningsmatcher.

Nästa steg i arbetet med planeringen sker den 15 december då Svenska Fotbollförbundet tillsammans med klubbarna och Svensk Elitfotboll går igenom och tar fram dagar och avsparkstider för vårens omgångar. Ambitionen är att kommunicera ut fastställda dagar och tider så snart som möjligt efter att SvFF har fastställt dagar och avsparkstider, preliminärt under v.51.

Notera! Datum som visas i spelordningen är huvuddatumet för omgången. Flertalet matcher i en omgång kan därför få en annan speldag. När en match väl fastställts så går det att ses genom att en avsparkstid tillfogats på Svenska Fotbollförbundets hemsida: svenskfotboll.se

Samtliga matcher visas på discovery+

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER