Specialkarosser fortsätter som huvudpartner till GAIS under 2022

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Specialkarosser som Huvudpartner under 2022.

2022-03-18 1:00

Christofer Niklasson

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Specialkarosser som Huvudpartner under 2022.

Specialkarosser och Tomas Andersson-Korenado är ett känt namn bland alla gaisare. Tomas har varit aktiv under många år för GAIS. Han var exempelvis ordförande åren 2013-2017 och bidrog då bland annat till att rädda upp ekonomin via många åtgärder och affärsmässiga införanden.

"Bedrövelsen att åka ner i division ett är givetvis stor på flera sätt. Men, skillnaden mellan med- och motgång är väldigt liten många gånger och det manar till viss eftertanke ibland, åt alla håll. Jag har en stark tro på GAIS långsiktigt goda framtid.  Det känns bra att kunna bidra på ett litet hörn med sponsring, för att ge en skvätt extra möjlighet att snabbt komma tillbaka till elitfotbollen. Det finns så mycket positiv energi inom föreningens alla områden och just dessa krafter ger gemensamt väldigt goda möjligheter framtidsmässigt, tror jag" säger Tomas Andersson-Korenado.  

"Det känns väldigt bra och en trygghet för klubben att ännu en huvudpartner väljer att förlänga med oss" säger Christofer Niklasson som jobbar med försäljning för GAIS.

Specialkarosser AB (SKAB) levererar kundanpassade karossbyggnationer för lastbilar och släpfordon, samt specialbyggnationer som t.ex. vallatrailers, blodgivartrailers, OB-bussar för TV-sändningar från t ex fotbollsmatcher, samt mobila kommunikationsenheter. SKAB-Gruppen, en ledande tillverkare i Norden i sin bransch, är baserade med sitt huvudkontor i halländska Ätran och har även verksamheter i Laholm, Mönsterås och Oslo. SKAB-Gruppen sysselsätter ca 270 personer.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER