Säsongen 2022 är igång

2022-01-09 1:00

Anders Fagerlund

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Säsongen 2022 är igång - första träningen lockade många gaisare till Valhalla.

Träningspasset inleddes med fyrverkeri, en banderoll med texten "Vi ska upp!" och varma applåder från ett par hundra gaisare som tagit sig till Valhalla trots kyla, blåst och lätt snöfall. På planen applåderade spelare och ledare tillbaka, innan man startade uppvärmning och därefter årets första passningsövning.

Passet innehöll därefter en spelövning åtta mot åtta, med fyra spelare som alltid tillhörde laget som hade bollen, under ledning av Fredrik Holmberg och Kenneth Gustafsson. Samtidigt körde målvakterna för sig själva i vad som blev nytillträdde Ole Söderbergs träning i Grönsvart.

Totalt hade vi 22 spelare i träning och förutom killar från A-truppen var också ett antal talanger från akademin med på plastmattan. Dessutom fick vi se sju provspelare: Idris Abdi (Angereds BK), Mohamed Youla (BK Forward), Bangaly Kouyaté (Mikkelin Kissat), Filip Gustavsson (IF Elfsborg), Gustav Lundgren (Onsala BK), William Andersson (Utsiktens BK) och Vuk Lugonic (Höganäs BK).

Efter knappt en och en halv timma avslutade spelarna med att åter applådera publiken innan man bröt och begav sig åter mot Gaisgården. Därmed är säsongen 2022 igång och nu väntar elva månader med ett givet mål för alla inblandade - att ta tillbaka platsen i eliten. Från klubbens sida hoppas vi att den fina uppslutningen och goda stämningen på läktaren var ett tecken på att det trots allt kan bli en rolig säsong.

Den första träningsmatchen är planerad till 5 februari då Oddevold kommer till Valhalla. Då hoppas vi på rejält publikstöd och ett tidigt besked från laget om att man är på rätt väg. Om inte förr så ses vi väl då?

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER