Saldo Redovisning blir Silverpartner 2019

2019-05-10 2:00

Szofia Jakobsson

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Saldo Redovisning förlänger sitt partnerskap med GAIS 2019, och växlar dessutom upp till Silverpartner!

Stockholmsföretaget erbjuder tjänster inom bokföring, bokslut, affärsutveckling och finans, och jobbar 100% digitalt. Med ledorden proaktiv, nyfiken, våga, noggrann, positiv och mänsklig vill de skapa en lättare vardag för företag i stockholmsområdet.

Ägaren Mattias Segerbrand är gaisare sedan barnsben. Hans nio år äldre bror tryckte på honom en blåvit tröja, men det fick honom bara att gå tvärtemot. Och sedan dess betyder GAIS att verkligen få välja själv, inte bara gå efter vad alla andra väljer.

- Att hålla på Gais handlar om identitet. Världens minsta storklubb som alltid står stark och konstant knyter näven. Kampen och styrkan i engagemanget för klubben, för färgerna, ligger i linje med mig själv av att alltid tro och aldrig ge upp. Oavsett var du befinner i livet så fortsätter kampen, igen och igen.

GAIS tackar för det fortsätta stödet och hoppas att våra partners och medlemmar ser Saldo redovisning som en självklar resurs när behovet av ekonomitjänster uppstår.

Under säsongen kommer du se logotyperna för Saldo Redovisning och Gaisare Stockholm på shortsrumporna, och nämnda partners kommer du dessutom kunna träffa på en partner/medlemsträff i Stockholm i samband med bortamatchen mot IK Frej.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER