Sålda årskort och medlemskap, samt information inför cup-derbyt

1800 årskort sålda och över 2000 medlemmar innebär att vi ligger väldigt bra till inför säsongen 2024. Det här gäller inför hemmaderbyt mot Öis i Svenska Cupen, för dig som har eller tänkt skaffa årskort och medlemskap senast den 31:e januari.

2024-01-08 9:00

GAIS

Klubben

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Just nu har vi sålt 1800 årskort till privatpersoner. Detta kan jämföras med att 2023 sålde vi 1674 till privatpersoner på hela säsongen.

För närvarande har också 2092 personer valt att bli medlemmar i GAIS (exklusive aktiva spelare och ledare, oavsett ålder). Vid den här tiden förra året hade 1334 personer tecknat medlemskap, och det blev totalt 2496 medlemmar på hela medlemsåret 2023 (exklusive aktiva spelare och ledare).

Den tredje mars spelar GAIS mot Örgryte i Svenska Cupen, och om du vill ha fribiljett och förtur till fler biljetter så gäller det att skaffa årskort och medlemskap senast den 31:e januari! I början av februari så kommer de som tecknat medlemskap och köpt årskort senast 31/1 att få ett mail med instruktioner om hur man går till väga. Då kan kan du hämta ut din fribiljett, men även köpa maximalt 10 biljetter ytterligare.

En vecka senare släpps kvarvarande biljetter till medlemmar, även detta via e-post, och ytterligare en vecka senare släpps eventuella kvarvarande biljetter till allmänheten.

Observera att du inte kan använda ditt årskort för att gå in på denna match, utan samtliga besökare måste ha en matchbiljett. Du som hämtar ut fribiljett kan välja valfri tillgänglig sektion. Vi kan inte garantera tillgänglighet på specifika sektioner, utan det är först till kvarn som gäller.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER