Roland Jernström blir sälj- och partneransvarig i GAIS

Vi har glädjen att meddela att Roland Jernström, mångårig match-speaker för GAIS, med omgående verkan börjar jobba som sälj- och partneransvarig i GAIS!

2022-03-28 2:00

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Vi har glädjen att meddela att Roland Jernström, mångårig match-speaker för GAIS, med omgående verkan börjar jobba som sälj- och partneransvarig i GAIS!

”Rolle” har över 20 års erfarenhet av försäljning, ett gediget nätverk bland företag i Göteborgsområdet och är väl insatt i GAIS värdeerbjudande.

– Vi har en otrolig tur som lyckas pricka in att Roland var mellan jobb och att vi får en så erfaren och duktig person på plats i rollen så snabbt. Nu kommer han att gå parallellt med Christofer Niklasson i en månad för att överföra kunskap, säger klubbchef Magnus Sköldmark.

– Det ska bli jättekul att jobba med något som jag verkligen brinner för. Visst kommer det bli en inkörsperiod, jag är ju van vid att jobba i storföretag och en idrottsförening är något helt annat. Jag vill presentera GAIS som ett sätt att inte bara stötta GAIS utan som ett sätt att skapa en tydlig identifikation med Göteborg. Den ideella marknadsgruppen som startats blir ett bra bollplank som kan hjälpa till med ingångar på olika företag. Sen går det inte att komma undan det faktum att arbetet underlättas av om det går bra på planen också, säger Roland Jernström.

Vi hälsar Roland varmt välkommen till sportkontoret! Och oroa er inte, självklart kommer ni fortsätta höra hans röst i arenans högtalare även fortsättningsvis.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER