Publikinformation GAIS-Akropolis IF

2021-07-26 2:00

Caroline Gut

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Ikväll kl. 19.00 möter vi Akropolis IF på Gamla Ullevi – en mycket viktig match där vi hoppas att ni kommer och sluter upp tillsammans med oss för att stötta våra Atleter.

Nedan följer några punkter och lite information som vi tycker att det är viktigt att ni har med er till Gamla Ullevi:

  • Din biljett till matchen ska ha skickats till din mail vid köpetillfället. Du kan även se den i GAIS Live-appen. Har du mot förmodan inte fått din biljett ännu så ber vi dig att omgående höra av dig till info@gais.se så att vi kan skicka ut ett nytt mail till dig. Det är alltså inte ditt årskort som är din biljett till dagens match.
  • Inga biljetter kommer att säljas på plats på Gamla Ullevi, i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, utan det är enbart förköp via webben som gäller.
  • Vänligen kom i god tid för att undvika köbildning. Entréerna öppnar kl.18.00, så planera gärna in lite extra tid för inpassering och ha din biljett redo så att vi kan hjälpas åt att undvika trängsel.
  • Är du inte frisk måste du stanna hemma.
  • Håll avstånd! Tänk hela tiden på att undvika att skapa köbildning och folksamlingar. Vi förstår att ni är glada över att se varandra igen, men vi måste hålla ut och hålla avstånd ett tag till.
  • Väl inne på arenan så kommer det att finnas publikvärdar som är behjälpliga att – inom ramen för rådande restriktioner – flytta ihop de sällskap som sitter på samma sektion och som så önskar av olika skäl.
  • Kioskerna ser gärna att man hjälper varandra att handla då det blir mindre köbildning om en per sällskap handlar åt fler.


P.S Om du ännu inte köpt en biljett så finns det ett gäng kvar, och du köper dessa här.

Vi ses på Gamla Ullevi ikväll – Framåt grönasvarta gäng!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER