Program och hålltider för GAIS-dagen

GAIS hälsar dig, familjen och kompisarna varmt välkomna till Gaisgården mellan kl. 11-15 på lördag 24/9!

2022-09-21 7:30

GAIS

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS-dagen pågår mellan kl 11-15, på Gaisgården, Gamla Boråsvägen 75. Vissa aktiviteter har fasta tider, men det mesta pågår under hela dagen. Läs mer i programmet nedan!

Börja dagen med "Tipspromenad by Nordia". Vänligen respektera att vi har ytterst få parkeringsplatser tillgängliga vid Gaisgården. Ta bussen eller parkera vid Delsjömotet. Från parkeringen (mittemot Burger King) är tipspromenaden skyltad, och du följer sedan markering med plastband. Det är en tiominuters tipspromenad till Gaisgården, och du lämnar dina svar i ett digitalt formulär (eller på medtaget eget papper om du inte har smartphone). Fina priser från vår partner Nordia!

På intervjuscenen är det Johan "Red Top" Larsson som håller i mikrofonen. Några hålltider på scenen är: 11.15 Fredrik Lundgren, 12.00 Lallo och Robert Fernandez, 13.00 Sten “Pålle” Pålsson och Sune Persson. Däremellan kommer bland annat "Fidde", Kenneth Gustafsson, ett antal A-lagsspelare med flera att kliva upp för en intervju.

Fiskdamm för barnen är en självklarhet, och på Gaisgården är det förstås makrillfiske som gäller. Fiskdammen är öppen hela dagen!

Startskott för GAIS billotteri, köp en lott (eller flera) med chans på en ny bil lagom till jul! Lotter kostar 150 kr och köps vid souvenirbordet.

Skjut straff på GAIS målvakter! Mergim Krasniqi och Erik Krantz är redo mellan ca 11-12 på gräsplanen. För en liten peng får du skjuta två straffar, barn som vuxna är välkomna!

Autografer och idolfoto. GAIS A-lag skriver autografer och tar bilder med alla som vill, gammal som ung. Spelarna kommer bytas av vid autografbordet under dagen, passa på om din favorit är på plats! Ta med det som du vill ha signerat, eller köp ett lagfoto i A4 på plats, och ta autografer på det.

Souvenirförrådet är påfyllt, och dessutom tömmer vi förrådet på sådant som blivit liggande. Passa på att köpa grönsvarta prylar!

Prova på fotboll, för flickor 8-10 år. Kl 11.30 kan flickor prova på fotboll på den lilla planen bakom kontorsbyggnaden. Välkommen till lekfull träning, inget ombyte krävs. OBS att denna aktivitet är gratis!

Fikakiosken hittar du på "altanen" bakom kontorsbyggnaden. Varm och kall dryck samt fikabröd finns att köpa.

Flera av GAIS partners finns på plats för att berätta om sin verksamhet.

Tony Balogh säljer sin bok "Tillfälligt gästspel" till specialpriset 250 kr (ord. pris 300 kr).

Supporterföreningen Makrillarna säljer sina souvenirer.

Supporterföreningen Gårdakvarnen säljer sina souvenirer.

Mat och dryck säljs av Gårdakvarnen.

Och sist men inte minst, se supportrar (och GAIS-personal) drabba samman på konstgräset i Hammarcupen!

Observera att för samtliga aktiviteter är det Swish som gäller för betalning. Vi kan även ta jämna kontanter i fikakiosken. Då vi endast har en st kortläsare så ber vi er att respektera detta i möjligaste mån.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER