På fredag börjar vi sälja Bortakortet 2024

Bortakortet ger innehavaren tillträde till sin klubbs samtliga bortamatcher under säsongen. Nytt för i år är att kortet köps på gais.ebiljett.nu på samma sätt som vanliga årskort och lösbiljetter. GAIS bortakort släpps till årskortsinnehavare fredag 23/2 kl. 12.00. OBS, artikeln har korrigerats!

2024-02-20 10:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Observera att information har korrigerats i artikeln. Vid första publicering angavs att Bortakortet släpps till allmänheten på fredag, detta stämmer alltså inte. Det första släppet kommer att vara riktat till årskortsinnehavare.

Bortakortet är framtaget på initiativ av Svensk Elitfotboll och Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU), och ger innehavaren tillträde till sin klubbs samtliga bortamatcher under säsongen. Nytt för i år är att kortet köps på gais.ebiljett.nu på samma sätt som vanliga årskort och lösbiljetter, och vi skickar då inte ut några fysiska kort. Vill du låna ut ditt digitala kort under en eller flera matcher så kommer det att finnas en lösning för detta vid säsongsstart.

Bortakorten för de allsvenska klubbarna kostar 1250 kr, vilket motsvarar 83 kronor per bortamatch. Av detta belopp får GAIS behålla 50 procent och resterande 50 procent går till Svensk Elitfotboll som i sin tur fördelar intäkterna jämnt mellan klubbarna i respektive liga. Det finns totalt 100 kort för varje klubb.

När: GAIS bortakort släpps till årskortsinnehavare fredag 23/2 kl. 12.00. Årskortsinnehavare får ett mail med en länk för att kunna köpa ett kort. Eventuella kvarvarande kort släpps till allmänheten på tisdag 27/2 kl 12.00.

Hur: gais.ebiljett.nu

Antal: Totalt 100 st kort finns till försäljning, det går endast att köpa 1 kort per person

Pris: 1250 kr

Har du årskort men inte fått mail på fredag strax efter 12 så kontaktar du GAIS kontor på 031-403690
Glöm inte att först kontrollera skräppost-mappen. Mailet skickas till den adress som är kopplad till ditt årskort.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER