Ny inloggning till GAIS biljettshop

Med anledning av en teknisk ändring i Svensk Elitfotbolls gemensamma biljettsystem AXS, så kommer man från och med nu att använda en annan inloggning vid köp av biljetter på gais.ebiljett.nu. Förändringen genomförs nästa gång du loggar in.

2024-02-21 8:30

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Med anledning av en teknisk ändring i Svensk Elitfotbolls gemensamma biljettsystem AXS, så kommer man från och med nu att använda en annan inloggning vid köp av biljetter på gais.ebiljett.nu. Du som har ett login sedan tidigare kommer vid nästa inloggning ombes byta till inloggning via Fotbollskonto, och du som är förstagångsköpare kommer att få Fotbollskonto som enda alternativ till inloggning.

Fotbollskonto är gratis att skapa och förutom att köpa och hantera dina biljetter i biljettshoppen kan du använda Fotbollskontot för att logga in i vår app GAIS Live där du bl.a. kan hantera dina biljetter, se repriser och höjdpunkter och läsa nyheter. Med Fotbollskonto kan du också logga in i vår streamingtjänst GAIS Play där du kan se mål och höjdpunkter från alla våra matcher. Samma inloggning används även till Fantasy Allsvenskan och för access till wi-fi på Sveriges elitfotbollsarenor.

Frågor och svar:

Kommer både Fotbollskonto och AXS-konto att kunna användas för inloggning?

Nej, från och med nu kommer inte AXS-kontot längre att kunna användas.

Kommer alla biljettköpare att bli ombedda att byta/ändra till Fotbollskonto?

Ja, alla som vill logga in på gais.ebiljett.nu för att köpa eller hantera sina biljetter eller årskort kommer att bli ombedda att logga in/skapa fotbollskonto.

Vad händer med de föräldrar som har samma mailadress på sig själva och sina barn?

Om föräldrar har samma emailadress för sig själv och sina barn kommer barnens biljetter/årskort att läggas på förälderns Fotbollskonto, precis som idag fast då på förälderns AXS-konto. Innan säsongsstart kommer en funktion som gör det möjligt att dela ut en biljett till en annan person, som då kommer att få skapa ett eget konto.

Vad händer med de uppgifter som redan finns på mitt konto?

Alla köpta biljetter eller årskort finns kvar på ditt konto efter att du bytt till inloggning med Fotbollskonto.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER