Nu släpps Jubileumskollektionen i souvenirbutiken

2024 fyller GAIS 130 år, och det firar vi bland annat med nya souvenirer! Här är kläderna du kan köpa i jubileumskollektionen, med några äkta gaisare som modeller!

2023-12-15 11:15

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Vi vill passa på att tacka våra modeller Gustav Lundgren, A-laget Herr, Lisa Eriksson, A-laget Dam, Povel Fagerström, styrelseledamot och blivande klubbchef, Matilda Östergaard, assisterande tränare A-laget Dam, samt Osborn Larsson, legendar med 192 matcher för grönsvart på 70- och 80-talet.



Samtliga plagg är av mycket hög kvalitet. Detta är plaggen:

  • T-shirt i grönt respektive svart (399 kr), samt svart sweatshirt (599 kr), samtliga med jubileumsemblemet i svart. Trycket är ett 3D-tryck som står upp från tyget.
  • Piké i svart respektive blågrön (499 kr) med jubileumsemblemet i färg på bröstet.
  • En svart zip-tröja (699 kr) samt en lättfodrad svart väst (995 kr) med jubileumsemblemet i färg på bröstet.
  • Fodrad jacka i svart (1995 kr) med jubileumsemblemet i färg på bröstet. Finns i herr- respektive dammodell, där damjackan har huva.
  • Mössa (299 kr) med jubileumsemblemet i färg.

Utöver plaggen finns det även en mugg, whiskeyglas, samt en halsduk med jubileumsemblemet.

Samtliga plagg kan köpas på gaisare.se (halsduken kan vara försenad till nästa vecka), beställ senast 18/12 för leverans innan jul.

Samtliga plagg utom jackorna kan även köpas på julmarknaden i Nordstan på söndag, dock har vi flera exemplar av jackorna på plats för den som vill prova ut rätt storlek. Det går även att lägga sin order på en jacka plats vid GAIS försäljningsbord.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER