Nu kan du anmäla lag till GO Fotboll Cup

2024 spelas GO Fotboll Cup för femtonde gången. I år är datumen 1-3:e november, och för att nå våra mål behöver vi hjälpas åt. Ifjol tog vi emot 150 lag och under 2024 hoppas vi bli minst 200.

2024-01-25 14:00

GAIS

Akademin

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Under de senaste åren har turneringen både vuxit och utvecklat sitt koncept till att innefatta ännu fler åldersklasser. I år tar vi emot pojkar i åldrarna 12-16 år och flickor i åldrarna 13-16 år.


Vad kan man göra redan nu?

Hjälp oss att sprida nyheten om GO Fotboll Cup 2024! Dela gärna våra inlägg på sociala medier och berätta för arbetskollegor, vänner och släktingar om vår årliga turnering. Tillsammans utvecklar vi turneringen och genererar ännu större intäkter till GAIS. Redan nu finns det möjlighet att börja engagera sig i arbetsgruppen för turneringen. Kontakta då David Perhed på david.perhed@hotmail.se, och du väljer själv precis hur mycket du kan hjälpa till.


Vill du hjälpa till att arbeta under cupen?

Under sommaren kommer intressegrupper och supporterföreningar till GAIS att kontaktas för att försöka hitta ett passande upplägg kring bemanning. Du som privatperson kommer att få information via hemsidan och senare i år ha möjlighet att registrera ditt intresse. Boka in 31/10-3/11 i kalendern redan nu!

Läs mer om GO Fotboll Cup här >

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER