Mervan Celik ber om ursäkt för uttalandet om inkastade föremål

Efter gårdagens derby, då det blev ett avbrott på 45 minuter på grund av inkastad pyroteknik samt bangers på Örgrytes kortsida, gjorde Mervan Celik en intervju i Discovery. Mervan vill härmed be om ursäkt för det uttalandet:

2023-09-29 13:45

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Efter gårdagens derby, då det blev ett avbrott på 45 minuter på grund av inkastad pyroteknik samt bangers på Örgrytes kortsida, gjorde Mervan Celik en intervju i Discovery. Intervjun har citerats av andra medier, då Mervan uttryckte att ”det är derby och det ska vara så. Det ska vara grejer, det ska kastas”.

Mervan vill härmed be om ursäkt för det uttalandet:

- Jag rycktes med i stunden, jag var besviken över att vi behöver få ett så långt avbrott i matchen, och det jag egentligen vill säga handlar förstås om att det är fantastiskt att känna ett läktartryck i en sådan här match. Men att kasta in saker på planen eller på läktaren är inget jag står bakom, eller på något sätt uppmuntrar. Jag är själv tvåbarnsfar, och att familjer ska lämna läktaren på grund av hur vissa supportrar beter sig gör mig ledsen. Klacken gick långt över gränsen igår, och det är inte okej. Gamla Ullevi ska inte vara en otrygg plats för någon, varken spelare eller publik.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER